Om du vill besöka oss på Renranchen så ringer du och bokar en visning för just Er. På ert besök får ni träffa alla renarna och Rudolf eller Vide visar er gärna några tricks. Ullis berättar om renar och varför de ser ut som de gör och hur de lever. Du får klappa och mata våra snälla renar direkt från handen, och varför inte passa på att ta en bild tillsammans med en av våra fina renar! (Med egen kamera eller telefon). Ett oförglömligt minne och förmodligen årets bästa instagrambild!


Den vita renen FrostGruppevent

Vi har ett gruppevent för minst 8 personer som kostar 500 SEK per person. (Vid färre antal är kostnaden ändå 4000 SEK:)

Exklusivt event

På vårt exklusiva event får du förutom standardbesöket kaffe kokat över öppen eld, och en presentation av Ullis hemgjorda medicinska specialdrink, en bit historia från 1700 talet! Du får också prova på att åka rensläde! (Om inte snöförhållandena medger slädkörning så vandrar vi med renar i stället.)

Skräddarsydda event

För dig som vill ha en upplevelse utöver det vanliga har vi skräddarsydda event. Vandra med en ren som bär din packning, åk släde efter en av renarna, var med och träna dem eller få en personlig photo shoot med renarna på det tema som just du gillar! En perfekt del av en möhippa eller svensexa!

För mer information om aktuella event ring 0702538115 eller maila ullis@renranchen.se