Besök Renranchen

Om du vill besöka oss på Renranchen så ringer du och bokar en visning för just Er familj eller grupp. På grund av Covid 19 så tar vi endast emot en familj åt gången och håller gott avstånd.  På ert besök får ni träffa alla renarna och Vide visar er gärna några tricks. Ullis berättar om renar och varför de ser ut som de gör och hur de lever. Du får klappa och mata våra snälla renar direkt från handen, och varför inte passa på att ta en bild tillsammans med en av våra fina renar! (Med egen kamera eller telefon). Ett oförglömligt minne och förmodligen årets bästa instagrambild! Sen dricker vi förstås kaffe vid elden! Eld fixar vi, och fika/korv/marschmallows eller vad ni nu vill ha tar ni med er. På grund av Covid 19 tillhandahåller och hanterar vi inte något fika. Besöket är lite drygt en timme långt.

Priset för eventet besök Renranchen är för säsongen 2020/2021 halverat! Priset är nu 1000 SEK, och omfattar 2 vuxna och eventuella tillhörande barn. 

 

 

 

Vandra med ren 

På en vandring med ren så går vi efter fina stigar i skogen kring Kluk, och målet är en mysig glänta i skogen. Där njuter vi av fika och vacker fjällutsikt, medan vi pratar om renar och lär oss om hur de lever och varför de ser ut som de gör. Du får även en presentation av den gamla karaktäristiska drycken Bäverhojt, och lära dig en bit svensk historia. Som sällskap på turen har vi förstås minst en ren med oss. Den som vill kan få prova att leda en ren, och det finns givetvis möjlighet att ta fina bilder under turen. Vandringen är totalt ca 3 km lång, och turen tar ca 2 timmar. På grund av Covid 19 tar ni med er eget fika i ryggsäck, och vi tar endast en familj per tur.

 

Priset för vandring med ren är säsongen 2020/2021 halverat! Nu kostar en vandring 1500 SEK, och omfattar två vuxna och eventuella tillhörande barn. 

 

 

Skräddarsydda event

För dig som vill ha en upplevelse utöver det vanliga har vi skräddarsydda event. Längre vandring med en ren som bär din packning, åk släde efter en av renarna, var med och träna dem eller få en personlig photo shoot med renarna på det tema som just du gillar! En perfekt del av en möhippa eller svensexa!

För mer information om aktuella event ring 0702538115 eller maila ullis@renranchen.se